~ World Record ~


At this very day just would like to share with you guys that me and my friends shall be joining the Youth 10 PETAH Event held at PWTC and shall be entering and be a part of the non-stop 111 Hours of debate !This will go down as a record of the longest streak of debate sessions and shall go into the Malaysian Book of Records and the Guiness World Book of Records ! This is so interesting and to be a part of it is astonishing and a prospect we could not turn down !And here we are being a part of something and will be debating tomorrow at Round 102 @ 2PM - 3PM.Below are the picture of the competitors for our round..behold !



















The Opposition Side : Kamal Zawari "The Tanker", Abdul Basit "The Mastermind", Theventheren "The Ass Whipper"...





















The Government Side : My lovely kak Leen "The Undisputed",My homie Ain "The Drama Queen" and Another debater which has yet to be picked


So here we are being a part of something special and something for us to commemorate =)

~ LOL..wtf? ~
















LOL wtf,I got this from a cheeky user in Lowyat.net.Click the picture to read what he sent me.
Rofl Bagus2 haha.Kalo aku muke sama mcm dalam pic tu,takde aku reti cakap Melayu beb.Ngahaha..

Come and be a part of the Lowyat forum hehe.And come buy my stuffs too !

http://forum.lowyat.net/

Cheers & have a good day !

~ Mana hilang ? ~


Ape khabar anda semuwe...=p

Ramai tanya mane aku hilang 3 hari? Kan aku dah cakap aku masuk hutan 3 hari nak kutip Tongkat Ali haha,tapi nanti ade gambo dari membe2 aku letak sini coz aritu tak bawak camera.Tapi ape2 pon memang best beb masuk utan nih.Hari first dah kena macam2,start dengan kena baling bom and rendam dalam kolam air ijau kol 4 pagi.memang ketar tulang haha..yang tuuuuuuuuut pon kecut smpi tahap kurma iran hahahaha.Sejok la weh..dah la kat atas bukit lak tu haha,no wonder dalam bilik xde kipas hahaha.Owh lupe cakap aku masok group nombo 3 skali ngan pencari2 tongkat encik ali yang laen.Group skali dengan Ema,Ika,Ain,Iza,Ayuni,pastu sape lagi entah lagi sorang tu..laki plak,aku,Helmi,Ijoi,Syuk,pastu lagi 3 orang..nape aku xingat name dorg? Coz masing2 aku kau aje haha,xde pggl2 nama and then memang dorang susun pompuan dulu dok depan hoho pegang panji plak tu.lol

Pastu second day jalan 20KM,mandi hujan,masuk selut,tengok orang eksiden,perang2 ngan SMG,tangkap sembelih ayam..huhu sampai la malam.Sian si Ema nih dah la baru seminggu masuk Limkokwing and pastu kena paksa g kutip tongkat haha.Lepak ngan dia macam2 dia tanya haha..org jowo plak tu.Ohh lupe nk mention..kali nih para pengutip tongkat ali ade 2 team dtg dari UniKL & Limkokwing.Pastu no wonder dia tu jadik mangsa culik ngn Commander arghh lupe ape nama ntah,tapi kantoi taktik kutip dia tu,so aku n acit sume dah leh predict haha.Apa2 pon memang best la dapat jumpe ramai orang and paling best aktiviti kutip2 nih ade 4 kubu nak kena tempoh.Pastu ari last belajar camne nak belasah perogol  n peragut huhu.Bagus2..mamang rugi sape2 tak pergi..korang tunggu la kalo ade gambo nanti aku letak sini.Ari nih mau g dating ngan debaters plak.okeh bebeh

calo beteh n jangan lupa nak ceriakan hidup anda semua !

~ Izrul ~


Hoho untuk awalnya aku nak ucap tahniah kat Izrul and pasangannya coz akhirnya dapat dan selamat upacara perkahwinan mereka berdua dan mintak maaf kat kawan2 aku yang ramai gile pergi sana tak dapat ikut kamu semua.Ade misi cari tongkat ali huhu so tak dapat nak pergi.Adehh tengok gambo korang semua memang lama xjumpe korang..huhu Izrul dak kelas Kejora salu geng main bola petang2.Geng2 bola sume turun hoho.So nih la ade sikit gambo2 masa majlis perkahwinan Izrul (Sabtu),28.5.2010 aritu huhu..Moga Allah kurniakan rezki dan kebahagiaan yang berpanjangan kepada kamu dan pasanganmu huhu.Sory la geng2 xdapat nak folow..adehh (T_T)


















Izrul & Pasangannya ~  Tahniah kawan !
















Membe2 SMAP Kajang dulu hoho























 


Huhu lagi gambo2 dorang,Hisyam panjang lead the way,pastu Sideq,Nazu,Afiq,Aziz & Copit




















Nih time dorang kumpul before gerak g umah Izrul,pehh lama xjumpe dorang beb

















Huhu membe2 SMAP kumpol pas g umah Izrul lepak Melaka ramai2,kat depan skali nih Faiz Misran n Copit,blakang2 tu pompuan-pompuan tu ape nama ntah haha,tpi dak kelas Musytari,Marikh n Uranus hoho

~ Safe to say ~


Huhu okeh before pergi masuk hutan cari tongkat Ali,aku just nak cakap aku bersyukur dapat tahu kebenaran nih dan seronok jua akhirnya dah terbongkar penipuan mereka selama nih.Tapi tu lah aku selalu dipesan supaya bersabar coz orang2 yang wat palat ngan kita,takkan kemana dan memang macam gitulah selalunyer..huhu..tapi kan,nasib baik dia curang kat aku before kahwin..tu la yang kite leh amek positive dari apa yang berlaku..huhu,dan aku pon pikir2 balik..pasni boleh cari yang jauh lagi elok dan comey lotey wahaha..so girls,please line up ! hahahahaha....okeh la kawan2,tongkat Ali dah menunggu untuk dicari...okey tongkat2 sile get ready...

~ Blue Black Babe ~


Nih la seperti yang dijanjikan and for uncle Desmond,this is the picture of my latest built and I am glad that at last,this rig has been completed after delays on waiting for the i7 930 from Mr Kevin.Hoho havent been able to overclock my PC yet coz needed time in understanding BCLK and so on.The Megashadow shall cool all 4 cores decently and keep the cool all day long.The reason I chose  Raven RV01 is because of the looks and the vertical hardware placement which allows heat to easily flow out as hot air will stay on top and will help in heat dissipation from within the casing.Paired together with this rig is a ASUS Rampage II Extreme as the good looking overclocking motherboard and also with duo triple channel combination of 3 x 1GB Corsair Dominator and 3 x 1GB Kingstonn Hyper-X RAM for a total of 6GB DDR3 RAM.This is important for running multiple OS-es for VMware working environment.So far has been able to perform at 1920 x 1080 with 4xAA and have a 40+ FPS average.Lets enjoy these few glimpses on my latest setup.Looking forward in getting another GTX295 but had to cancel due to high usage of wattage.I normally give names to m PC and this has non yet =p.


~Blue Black Babe Specification =p ~

Processor : Intel Core i7 930 D0
CPU Cooling : Prolimatech Megashadow
Motherboard : ASUS Rampage II Extreme
Graphic Card : Gigabyte GTX295 896bit 1792MB DDR3 
RAM : 3 x 1GB Corsair Dominator DDR3 CL8 + 3 x 1GB Kingston Hyper-X DDR3 CL8
Hard Disk : WD Velociraptor 150GB 10k RPM + WD Caviar Blue 640GB
Power Supply : Corsair TX750W
Casing : Silverstone Raven RV01





















The Silverstone Raven RV01 Full Tower Chassis.So sexay ! lol 




















The interior of this setup with low lighting,as can be seen is the massive Prolimatech Megashadow paired with 2 x Cooler Master Blue LED 90CFM Fan and the monster Gigabyte GTX295.




















Here are more pictures of the hardware inside,as canbe seen I personally modified the backhole to ensure that the cable can be re-routed to the back of the casing instead of going thru the front.Loks more neat and allows better airflow too.



~ Jangan aniaya orang ~





















Ape habau,pertamanya aku nak ucap tahniah kepada para pelakon-pelakon dan para pelakon tambahan kerana berjaya bulat2 membuatkan saya percaya apa yang korang lakonkan.Saya merasa seronok akhirnya saya dapat tahu apa tajuk drama nih huhu.Takdela menang Oscar ke ape tapi korang berlakon memang menjadi sampai aku pon tak perasan masing2 berlakon huhu.Terbaik lah korang nih hehe..tapi malangnya Allah memang nak tunjukkan kebenaran huhu,so lakonan korang tu tak kemana..alamak,kesian pulak dah kantoi erk ? hehe so ape nak buat kalau korang dah kantoi nih ?Huhu for those who wanted to know what I'll do after this after the things that has happened..I'll do as what I should do...

Solat hajat 7 hari 7 malam mintak biar Allah Subhanahuwata'ala berikan keadilan kepadaku dan harap Allah
dapat tunjuk ajar dan berikan pembalasan pada mereka yang menganiaya..huhu maaf,namun aku bukan nak
doakan agar keburukan melanda anda,namun saya hanya insan biasa..selama ini hanya bersangka baik,namun curang bukanlah mudah untuk diberi toleransi..huhu sabar saya sudah capai ke tahap tak dapat ditahan,maka biarlah yang maha Esa memberikan pembalasan agar mereka rasa apa yang aku rasa...dunia nih penuh dengan kezaliman dan kejahatan,harap2  mereka berdua sedar tentang apa yang telah mereka lakukan dan maaf sekiranya kurang selesa membaca ini namun diharap suatu hari nanti kamu berdua akan mendapat balasan setimpal atas kianat yang anda lakukan...ingat bahawa doa insan teraniaya tiada hijabnya =)

Bukan dendam,namun bila dianiaya sekadar mahukan keadilan..itu sahaja,peringatan untuk diri sendiri dan  pembaca sekalian..sekiranya kita membina bahagia dengan menganiaya insan lain,maka itulah dinamakan zalim.Ada terdapat perbagai jenis nikmat didunia dan salah satu darinya adalah nikmat yang deberi Allah untuk menyesatkan Insan itu dengan lebih...takutlah kita bahawa kat dunia nih tiada apa yang kekal,lebih-lebih lagi jikalau kejahatan..maka lagi lah cepat penghapusannya.Sesama insan kita tidak harus menganiaya dan seharusnya berkasih sayang.

Jikalau kita lapar,kita tidak seharusnya pergi mencuri makanan orang lain dan membiarkan orang yang dicuri itu kelaparan..zalim dan pentingkan diri sendiri namanya..takutkanlah pembalasan atas penganiayaan kepada insan lain kerana bagi diri ini..terasa berat hati sungguh apabila merasa diri ini sudah menganiaya sesuatu..namun diri ini pelik juga atas perbuatan khianat manusia lain keatas insan lain,terdapat manusia juga yang langsung tidak berasa malu berbuat demikian..malah seolah2 takda apa2 yang berlaku..sedarlah wahai pembaca bahawa sekali kita berbuat jahat,pasti akan ada balasan Allah yang pedih seperti yang telah dijanjikan-Nya...seorang hamba yang teraniaya berdoa akan pembalasan,pasti akan menimpa pada si penganiaya kerana ingin kuulang bahawa doa mereka akan dimakbulkan Allah..

Tak kaya,tak bahagia,tak untung pon kalau kita hidup atas hasil dan perbuatan aniaya..percayalah,takat mana sangat la perbuatan kita tu akan membawa kita ? huhu sebab itu wahai pembaca sekalian..saya berpesan pada diri sendiri dan para pembaca sekalian..hentikanlah dan takutlah akan azab dan balasan Allah kerana sekali kita kena baru kita tahu langit tu tinggi ke rendah..kepada yang terasa padan muka,kepada yang tak terasa sila ambil iktibar..sekian..

~ Peace ~

























Wassup guys ? Happy Thursday hoho.. ehh,ramai orang masuk blog aku arini wahah,kenape agaknyer erk ?Wahaha is it because of the latest twist in the plot of this drama ?Adakah ini sebabnya? hoho.ramai berminat nak tau citer erk

Thanks to the new acquired skills at last I managed to find the truth about evrything and every start to the end of this so called "drama".Well jika kita aniaya orang takkan kemana pon kita dan jangan sesekali harap Allah S.W.T bersama dengan si penganiaya..huhu,lega hati aku tau selama nih sumanya hanyalah lakonan huhu,ramai orang pandai berlakon rupanya..bagus2 huhu..kalo dapat anugerah,aku lah org first bagi hadiah hehe...

Tapi takpelah..memang aku nakkan kebenaran dan hari nih dh dapat pon akhirnya,Alhmadulillah..at least now I know that I'm not guilty huhu thanks to their "act".Well buat apa nak takut kalau kita berada di pihak yang benar ? Betol tak hoho...so sekarang nih,bengang pon ade,tapi menda dah nak jadi..so biar jela.Maksiat n dosa tu biasa lah menda kat dunia nih..huhu,xpe2..

Ar besok mau g masok utan cari tongkat ali,kot2 la ade sape2 yang rasa nk tido ngan awek membe dia leh gune..leh mintak ngan aku,bleh main lama sket huhu.Demm bukan ape,sok aku mau g masok utan 3 ari..so babai internet,kot2 jumpe puteri gunung mane2 ke..leh aku ngorat,biase la huhu time2 mcm nih...

Arinih agak busy gak la,kerja mau siap itu,mau repair2 n mcm2 lagi..so moga korang boleh la hadapai hari nih n mendatang dengan penuh jayanya...eden mau makan sebentar,satg aku buh pic2 pic PC latest as requested hoho

arigato hait !

~ My dear Girlfriends ~


So nih la awek2 manis comey lotey yang pernah bersama ngan aku dulu,wahaha sebenarnyer dah lama aku nak letak menda nih sini tapi hari nih bosan selongkar2 gambar dalam harddisk,jumpe la gambo2 nih..so nih la dia awek2 aku dulu wahahaha

My very first PC
============























 


Full spec :

Processor : Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz
CPU Cooler : Zalman 9500 Cooler + Corsair Tri-Fan RAM Cooler
Motherboard : MSI P45 Platinum
RAM : 2 x 1GB Corsair XMS2 DHX CL4
Graphics Card : Sapphire HD3650 128bit 256MB DDR3
Casing : Cooler Master Elite 333
PSU : COrsair TX650W (Thank you)

PC nih dibeli awal tahun 2008 ngan aku n sorang nih kat Lowyat,masa tu aku beli PC nih coz nak replace motherboard lama yang jahnam haha coz masa tu aku kat dapur bile balik bilik tengok2 heatsink dah tercabut..panas berasap ler,haha so besoknyer tu aku n sorang nih g la Lolyat beli motherboard MSI P45 Zilent n Core 2 Duo E7200 huhu,masa beli nih bukan main seronok lagi..abeh gaji kerja kat KFC wahaha..spend RM1020..memang ingat lagi aku time nih huhu...


My second setup
============

























 

Processor : Intel Pentium D 945 3.45 Ghz
CPU Cooler : Gigabyte G-Power Pro Cooler
Motherboard : Gigabyte P35-DS3R
RAM : 2 x 1GB DDR2 Kingston Value RAM
Graphics Card : ASUS nVidia 9800GX2 TOP 512bit 1GB DDR3 a.k.a my beloved Farah (T_T)
Casing : Cooler Master Elite 333
PSU : Corsair TX650W


haa PC yang nih pulak dibuar dalam Februari 2009 huhu,tapi time nih beli setup nih coz  PC 1st tu kena jual dah huhu,tinggal casing n PSU aje,huhu so kumpol balik duit mula2 beli Farah..woho my very first high end graphic card,sayang gile si Farah nih,tapi last2 kena jual smule..pastu dalam tengah tahun 2009 aku beli smule..time tu sronok sgt dapat beli semula tapi last2 kena jual balik..sedih woo.



My third setup
===========





















Processor : Intel Pentium D 945 3.45 GHz (Ocerclocked to 4.7 GHz)
CPU Cooler : Coolit Eliminator Water Cooling
Motherboard : Gigabyte P35-DS3R
RAM : 2 x 1GB Corsair Dominator DDR2 1250MHz CL5 <<-- 1 and only in Malaysia
Graphics Card : HIS HD3870 256bit 512MB DDR4 IceQ Turbo
Casing : Cooler Master Elite 333
PSU : Corsair TX650W


Huhu masa nih korang tengok Farah dah xde kan,huhu time nih aku kena jual Farah coz nak gune duit sket,huhu ade sorang buyer dari Penang tu ajak trade + cash + Coolit + RAM dominator tu..alhamdulillah,dpt gune duit  cash lebih tu leh gune beli HD3870 nih.Apa2 pon time nih dpt higest overclock Pentium D nih sampai 4.7 GHz pehh memang terbaik..tapi kena pakai water cooling ler,kalo tak memang tak tahan panas hoho



My fourth setup
============





















Processor : Intel Core 2 Duo E8200
CPU Cooler : Stock Intel cooler aje
Motherboard : Biostar T-Power I45
RAM : 2 x 1GB Corsair XMS2 DDR 800MHz CL5
Graphics Card : BFG nVidia 8800 Ultra 384bit 768MB DDR3 OC Edition
Casing : Cooler Master Elite 333
PSU : Corsair TX650W

Huhu alhamdulillah,setup nih dapat diasemble dalam Mei 2009 tak salah aku,time nih boleh tahan juge dah dapat setup macam nih hehe,time nih dapat 8800 Ultra ngn sorang uncle dari Sarawak,huhu gile rare nih,brand BFG plak tu huhu.Ar apa2 pon memang PC aku semua tak tahan lama pon..kejap aje huhu..yang nih la paling sayang,time nih sekali kena jual the whole PC..memang sedeh jugek,tapi apa nak buat,ada menda yg lebih penting..


My fifth setup
==========





















Processor : Intel Core 2 Duo E8500
CPU Cooler : Stock Intel cooler aje
Motherboard : Gigabye EP45-UD3P
RAM : 2 x 1GB OCZ Reaper HPC 1200MHZ CL5 + 2 x 1GB OCZ XLC 1200 MHz CL5
Graphics Card : GeCube Radeon HD4870X2 512bit 2GB DDR5
Casing : Cap ayam
PSU : Tagan Stonerock 600W


Haha nih la PC aku setup berbulan2 after my last setup kena jual coz nak funding untuk err..takyah cakap la ek huhu.Setup nih aku wat pas balik dari India December 2009 aritu,ecece cakap aritu mcm 2-3 ari lepas lak lol wtf.Setup nih memang banyak bayar pakai installment huhu,so gunekan nama asamkipas kat forum tu la org leh caya.Tu la kita kena ade reputasi and once kita nyer reputation tu terjaga,insya Allah orang akan percaya dan jangan sesekali khianati kepercayaan huhu.Betol beb..when I say I can pay them within 1 month,bukan sahaja aku byr penuh,tapi bayar awal..huhu n bile aku spend,aku tau kemampuan aku n aku tau takat mana aku akan dpt income coz bulan nih aku byk at part time nk cover sana sini n dah lama xbuat PC kan,so agak ndidam la tu yang setup kali nih high end juga.Namun setup nih tak tahan lama pon..aku pakai dalam 8-10 hari macam tu aje pastu aku jual..aku rasa ramai tahu kenap aaku jual coz time nih ade big problem huhu.

So xde mood langsung nk main PC masa nih so jual sume and wat beli something.Huhu dah2 aku malas citer..so nih la last PC aku wat huhu.ade banyak sebenarnyer tapi nih la main ..hehe aku nih pantang citer sal PC beb,haha aku rasa nih antara entry paling panjang kot wahaha...

so my new rig has been completed 95% actually hehe..will post to you the picture of my latest setup after 5 months without one huhu..sayornara sayur masak lemak !

~ Good morning ~


Good morning !

Perhatikan dan seriuslah dengan apa yg kamu kerjakan sekarang…. lakukan dengan sebaik mungkin, jangan terburu2 untuk melakukan hal lain yang belum kamu kerjakan. sebab pekerjaan sekaranglah yang akan menentukan baik tidaknya hidupmu kelak.

~ Bosan ~


























Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~
Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~
Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~
Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~Bosan ~ Bosan ~Bosan ~Bosan ~


Woi Torres,aku bosan gile kentang nih..ape aku nak buat ek  ? Jom terjon lombong wahaha

~ This is for you ~


So macam biasa lah,content2 panas bukan boleh tahan lama2 huhu

ok bye

~ Ape ? ~


haha so nih la entry hari Isnin nih,hari baru untuk minggu baru..hari baru ? kejap Isnin tu dalam arab maksudnya "kedua"...huhu hari yang betol2 ,mulanyer ari Ahad "satu"..macam yang di impliment kat Kedah,Kelantan & Terengganu huhu

Minggu nih macam2 jugak menda jadik,aku busy the whole week amek course CEH (Certified Ethical Hacking) dan Alhamdulillah dah setel hoho.pastu atok belah ayah aku plak masuk spital operate sejak Selasa last week..nih sampai arini pon tak kuar lagi coz tak stabil lagi..adehhh

Huhu pastu ari ape entah aku pon tak ingat,membe aku sound..kokasih eden dan "in a relationship"kat Facebook,pehh terkejut jugak haha..aku pon pergi la stalking kat FB dia,tgk komen2 dia hehe macam best aje ek..entah,tu hal dia..cepat dh jumpe orang lain,takpe lah dah rezki dia gamaknyer..good for her lah,huhu aku pon dah jadi sedap plak jadik single nih..haha duit pon abes ke PC aje.Nak bagi nama ape pon tak tau lagi kat PC nih,dulu bagi nama "Lisa"..pastu "Farah"..pasnih nak bubuh name ape lak ? Jangan Mona Fendi sudah hahaha dem..aku belanja RM4700 ntok wat PC nih huhu,gile kentang kumpol duit lame gile nih beb..duit niaga n duit ngajar tuisyen huhu..Alhamdulillah..tercapai jugak impian

okeh la beb,mahu membuang sebentar..lol kuajaq aku tgh nk naip time nih la dia dtg,haha

challo beteh

~ The End~



























The end for my FB account,I have deactivated my FB account and will no longer be using that social networking stuff site anymore..why ? simply because shit that people do at FB.Not about their personal life and so on but for all the anti-Muslim groups and the latest was the drawings of our beloved and great Prophet Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam.TOo many groups that are anti Islam at the site and lots of bullshits.So I am very pissed and is saddened by their doings.

There are 3 ways of dakwah and my deed was the weekest of dakwah in which is to dakwah from deep inside my heart in protesting the existence of group which are against our religion.I cannot fight with mouth and by both of my hands,why what I can do with my capacity is to hate and be an anti-groups that are against our religion.

Lots of complaints are being lodged to Facebook administrators about these anti Islam group but they've turned to deaf ears.These kafirs does not give a damn at all simply because the Facebook itself are being backed by the Jews so why would they go and support these kind of complaints ? So I cried,yes seriously I cried once I knew about the prophet Muhammad drawing competition..masya-Allah how could these puny humans try to make fun of our prophet ? Our prophet Muhammad is the prophet for our ummah,we cannot simply go and watch that out prophet are being made fun of by non Muslims.We Muslims must not support any kind of anti-Muslim channels and movements at all

So as for now what I can do is to back off from Facebook and will not be using it at all,after all I can still stay connected with my friends and loved ones via phone and email,so why on earth will I suffer from not joining Facebook ?

Keep our eyes open dear Muslim friends,these non Muslims have no respect for us Muslims anymore and they're making fun of us and we must counter with intelligence and not violence.Its time to open our eyes.Keluar aje dari FB..tak mati pon,sebelum nih xde FB kite masih boleh kawan2 dan saling berhubung,tiada sebab untuk memasuki website yang terang-terangan anti-Islam..

Sebagai insan yang tidak berkuasa,apa yang aku mampu buat adalah dengan keluar sahaja website tu,cukuplah dengan macam2 group yang menghina Islam,so apae2 pasni kalau nak cek update pasal aku..cek kat blog nih sahaja..selemah2 dakwah adalah dengan benci melalui hati,aku langsung tak dapat tahan dan tak dapat terima cacian yang dilimpah keatas Tuhan,Nabi dan Agama kita !

Mari kawan2 kita keluar dari Facebook,kita tak rugi apa2 pon dengan keluar dari FB,namun kita rugi jika kita menyokong badan dan kumpulan yang langsung tak endah dan mencaci maki apa yang penting dalam kehidupan kita iaitu Islam


~ Muahaha ~


demm haha aku xleh tido malam nih..mane taknyer tadi lepak minom kopi,mampos den..sok pepagi buta nak g kelas CEH smpi kol 5 pastu malam lak ngajar..lol konpem mampuih kering wahaha

tolooooooooooong ()&(*^P"L?

ape aku nk wat mau kasik tido nih lol

~ 101 ~
























"Do you know what's worth fighting for when its not worth dying for..."

- Greenday : 21 Guns -


There are fights in which it is worth to fight in and worth dying for !

and...

There are also people which it is worth to love and worth dying for !

HOWEVER

There are lots of fight which is worthless to fight in and to die for !

and..

There are also lots of people that can be loved,but simply not worth to die for !


Experience has thought me,have they thought you my friend ?

~ Post ke-100 ~


wahaha nih post ke 100,arinih aku buang tabiat..aku bangun pukul 2 pagi aku kemas bilik kemas rumah dan abeh susunan bilik aku ubah wahaha,dah nak mati dah kot lol

minggu nih sangat la busy,aku pon macam tak cuti aje wahaha..this week ade training CEH : Certified Ethical Hacking ntok 31 org student BCSS,world reknown cert for security experts..naik la saham kalo ade cert nih huhu so nanti la aku post.Memang busy memanjang cuti nih sebab tu la aku dah kurang post kat blog nih..siang training,malam plak mengajar huhu

orait bebeh,calo beteh...huhu


wassalam n moga para pembaca diberkati Allah dan dikurniakan rezki yang halal

tata titi tuuuut wahahahha

~ Lama menghilang~


Huh u maaf la seminggu aku tak tulis ape2 sini,aku tengok hari2 ade orang masuk..maaf sangat2 ye wahai pembaca blog saya huhu

Sebenarnye bukan ape,dah cuti sem kan so dok nganga umah pastu sibuk dok dalam forum carik hardware ntok FYP punyer rig huhu nanti dah siap insya Allah aku bubuh la gambo rig baru siap nih.Alhamdulillah dapat juga akhirnya huhu (Belom lagi..besok i7 930 sampai hoho)




















Nih la sneak peek ape yang aku dah beli huhu,gile lama kumpol duit oi baru boley beli PC nih,ingat sennag ke huhu.Alhamdulillah dapat jugak..nak tunggu dapat GD80 sampai kiamat rasanyer takkan dapat so aku beli la mobo nih huhu.Tapi PC nih belom siap lagi cos COre i7 930 belom sampai (Pagi jumaat insya-Allah sampai la kat umah aku nih)...huhu so cuti nih ape aku nak buat ek ?

Aku malam2 mcm biasa la ngajar budak2 tuisyen huhu,pastu duduk rumah main Facebook ke forum ke,main game ke..hack sana sini sket ke huhu.Tu jela..aku memang takde nak g mane2 kuar kalo orang tak ajak huhu.So bulan 6 hujung bulan ade Presidents Cup..hu u tak sabor jumpe budak2 kampus lain,mmg haru biru lah haha lbeh2 lagi dak2 MIAT..lol

~ S.H.I.T ~
























In order to ensure the highest levels of quality work and productivity from employees, it will be our policy to keep all employees well trained through our program of SPECIAL HIGH INTENSITY TRAINING (S.H.I.T) .

We are trying to give our employees more S.H.I.T than anyone else. If you feel that you do not receive your share of S.H.I.T on the course, please see your supervisor. You will be immediately placed at the top of the S.H.I.T list and our supervisors are especially skilled at seeing you get all the S.H.I.Tyou can handle.

Employees who don't take their S.H.I.T will be placed in DEPARTMENTAL EMPLOYEE EVALUATION PROGRAMS (D.E.E.P.S.H.I.T) .
Those who fail to take D.E.E.P.S.H.I.T seriously will have to go to EMPLOYEE ATTITUDE TRAINING (E.A.T.S.H.I.T).

Since our supervisors took S.H.I.T before they were promoted, they don't have to do S.H.I.T anymore, and are all full of S.H.I.T already.

If you are full of S.H.I.T , you may be interested in a job teaching others.
We can add your name to our BASIC UNDERSTANDING LIST of LEADERS (B.U.L.L.S.H.I.T).

For employees who are intending to pursue a career in management and consulting, we will refer you to the department of MANAGERIAL OPERATIONAL RESEARCH EDUCATION (M.O.R.E.S.H.I.T) . This course emphasizes how to manage M.O.R.E.S.H.I.T

If you have further questions, please direct them to our HEAD OF TEACHING, SPECIAL HIGH INTENSITY TRAINING (H.O.T.S.H.I.T) .

Thank you. :whistle:

BOSS IN GENERAL, SPECIAL HIGH INTENSITY TRAINING
(B.I.G.S.H.I.T)




Thank you for your time!

Sincerely

The Director Under the Main Bureau of Super High Intensity Training.
(The D.U.M.B.S.H.I.T)

~ Hi ~























"Tidak semua yang kita ingin mampu kita perolehi sebagaimana tidak semua yang kita perolehi adalah yang kita inginkan"


Good morning fellow friends..how are you and hopefully today you will be a better person than you are yesterday.May Allah gives you happiness and barakah in all your undertakings =)

Take care all

~ Haha ~


hello and happy Monday all,may this new day brings you health and wealth =)

Well I'm looking for people to be my special one...who might she be ? Will it be the people I knew before ? Or will it be someone I've yet to know..hidden from my sights.

~ Serious video nih touching gile ~